top of page

INTRODUCTIE 

Mensen therapeutisch begeleiden is mijn drijfveer en doel in het leven. 

De juiste plek creëren om dit te kunnen doen, is mijn ambitie en focuspunt. 


Om dit te kunnen bereiken volgde ik eerst een opleiding orthopedagogie. Na het afronden van deze opleiding voelde ik aan dat ik nog niet klaar was.

 

De theoretische fundering van Aruna was gelegd. Het vormgeven van de veilige haven die op deze fundering zou komen was de volgende stap. 

 

Om dit te realiseren besloot ik een opleiding tot creatief therapeut te volgen. Tijdens deze opleiding werd mijn visie steeds duidelijker. 

Aruna is ontstaan uit de idee een plek te creëren waar ik mijn theoretische achtergrond kan combineren met mijn creatieve, gevoelsmatige aanpak.

 

Het begrip 'Aruna' staat dan ook voor de kracht van de opkomende zon. Het is de start van een nieuwe dag, een nieuw begin en een nieuwe fase in jouw leven. Ik help je graag de overgang te maken van de duisternis naar het stralende licht en de bevrijding van de zon. 


Aruna is voor mijn cliënten zowel een veilige haven als een plek van evolutie, groei en zelfontwikkeling. Van stilstaan, reflecteren en verdergaan. En dit op persoonlijke, holistische, alsook theoretisch onderbouwde manier. 

Aruna is een plek die altijd zal blijven evolueren.
Dit waren, kort samengevat, de eerste stappen die leidden tot wat het nu reeds is.

bottom of page